torstai 18. heinäkuuta 2019

Lomalla viimeinkin..


Heissuli veissuli!

Kyllä se aika vaan juoksee kun on mukavaa tai muuten vaan kiirettä.

Viime postauksessa (toukokuussa!) olin juuri maksanut varausmaksun uudesta kodista ja odottelin, että kaikki viralliset tahot saa paperien käsittelyn hoidettua. Lupasin silloin kertoa vähän enemmän miltä uusi koti näyttää ja tuntuu, eli tässäpä tulee. Asiat hoitui kuntoon ihan näppärästi täkäläisittäin melko nopeastikin melkein parissa viikossa ja pääsin lopulta muuttamaan kesäkuun loppupuolella. 

Sain onneksi avaimet kuun alku puolella niin ehdin hieman askarrella ennen muuttoa. Täkäläiseen tapaan uuden kodin seiniä peittää  ei niin kaunis -magnolian värinen maalipinta, joten ennen muuttoa tempaisin ja maalasin keittiöstä muutaman seinän hivenen raikkaammalla värillä. Muuton jälkeen sain sitten maalattua loputkin keittiön seinät ( omituinen keittiö kun yhteensä 9 seinä pintaa) ja vaikka lopputulos on toki hyvinkin itsetehdyn näköinen niin olen siihen kovasti tyytyväinen ja tästä rohkaistuneena suunnittelen jo muidenkin huoneiden maalausta tämän vuoden puolella.

Keittiön pöytä on vielä hakusessa..

Ainoa negatiivinen tässä asunnossa on säilytystilan puute, joten näpsänä tein "siivouskomeron" kaapilla ja verholla :D


Keittiöstä näkymä sisäpihalle

Uusi koti on todella lähellä vanhaa kotia, mutta fiiliksen perusteella voitaisiin olla vaikka eri kylässä. Täällä uudessa kotona on rauhallista, hiljaista ja tässä on todella sitä koti-fiilistä, mitä en edellisessä asunnossa saanut aikaan vaikka miten yritin. Naapurit on mukavia ja mikä parasta, pihapiirissä seikkailee kolme kissaa ja kettu, joten kissoillakin on ihan eritavalla seurattavaa. Uskalsin jopa purkaa ja hävittää kaikki muuttolaatikotkin siinä toiveessa, että ihan hetkeen ei tarvitsisi minnekkään muuttaa. Jo riittää tämä "kerran vuodessa muutto" meininki.


Tämä asunto on ihanan valoisa



Muuttamisen lisäksi olen hieman yrittänyt verrytellä vanhaa ratsastus harrastusta. Yksi ystävistäni ratsastaa säännöllisesti ja pienen houkuttelun jälkeen päätin lähteä koittamaan vieläkö homma sujuisi ja löytyisi sitä samaa kipinää, joka piti otteessaan useampia vuosia. Ja onhan se ollut ihanaa. Kunto on säälittävän huono, mutta sen verran on jo näin lyhyellä kokeilulla löytynyt niitä hyviä hetkiä lajin parissa, että varmaankin palaan asiaan hivenen säännöllisemmin jahka lomat on polteltu tältä kesältä.


mie ja Boston

Mistä pääsenkin suoraan ihan parhaaseen asiaan just nyt, lopetin aamulla viimeisen yövuoroni tältä viikolta ja olen vihdoinkin kesälomalla seuraavat pari viikkoa. Suunnitelmiin kuuluu veljen vierailua täällä ja sitten omaa vierailua kotosuomessa. Edellisestä käynnistä onkin vierähtänyt jo vuosi, joten onhan se jo aikakin. Innolla odotan, etenkin kun sääkin saattaisi olla lämpenemässä ihan lomamoodiin. Ensimmäisenä kävin kuitenkin vähän päivittämässä 9 vuotta ( ! ) sitten otettua selän tatuointia, joka on vihdoin sellainen että sitäkin voi ylpeänä esitellä jos sattuu kesähepenissä kulkemaan.

Joten eipä täällä ihmeitä, lomalla viimeinkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti