keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Ja sitten onkin jo kesä!

 Mulla näyttää tämä blogiin kirjoitus tahti vain hidastuvan ja hidastuvan, mutta ihan vielä en ole valmis kokonaan lopettamaan tätä satunnaista riipustelua niin  täälläpä taas ollaan!


Vesi sateet jatkui aika lailla koko maaliskuunkin ja vasta huhtikuussa alkoi tulla oikeaa kevään tuntua. Aika meni melkolailla pitkälti uuden työn opettelun merkeissä, niin paljon on asioita joita tapahtuu sen arkisen tohinan takana piilossa, joita ei siinä petipaikalla sairaanhoitajana ollessa edes osaa miettiä. Aikalailla on suomitytön aivot saanut tehdä töitä, että pysyy matkassa. Onneksi meillä on niin käsittämättömän hyvä tiimi ja etenkin meidän vastaavat lääkärit osaa todella hyvin huomioida, koska on aika vihreä vuorovastaava puikoissa niin mukauttavat omia toimintojaan sen mukaan, että yksikkö on hyvin tuettu. Iso käsi heille.



Huhtikuun lopussa oli kevään isoin asia kun veli ja äiti saapuivat tänne. Veli kävi vain pikaisesti kääntymässä viikonlopun verran ja äiti jäi sitten tänne mun kanssa vähän pidemmäksi aikaa. Ja sitten tietty melkolailla heti toukokuun alussa iski nää "vain Päivin kanssa jutut" päälle. Eli ensin tietty iski korona - meille molemmille. Siinäpä sitten istuttiin vajaa kolme viikkoa sisätiloissa ja kudottiin sukkia. Äiti teki yhtä ja samaa paria kun aina oli muka jotain vikaa, ja minä tein sitten 5 parit sukkia valmiiksi. Osan alusta asti, osasta puuttui toinen sukka ja yhteen fiksasin vain varren. Sitten loppui kiinnostus ja nyt tuo kuudes setti odottaa toisen sukan valmistumiseen tarvittavaa motivaatiota.


Muuten ihan kiva mut tommonen tirppa eksyi keskelle kuvaa, mikä ajoitus..



Korona kun helppasi ja päästiin vihdoin vähän liikkeellekkin äiti meni ja heittäytyi sormi edellä kenttään ja sormi 90 asteen kulmassa väärään suuntaan. Onneksi sairaanhoitaja oli paikalla ja sormi pikapikaa taas normi asennossaan ja potilas kärrätty kotiin vetämään henkeä. Näinhän mä suunnitelinkin toisen loman sujuvan..

Ollaan kuitenkin päästy ongelmista yli ja käyty aika kivoilla kävelyillä aina sään salliessa ja käytiinpä yhdellä yönyli reissullakin tuolla ylämailla päin. Sieltä tuliaisina oli kotipuutarhaan yksi sormustinkukka mikä ihan väkisin halusi lähteä meidän mukaan äidin avittamana - mitään vähempää en äidiltä odottanutkaan. Äiti on ollut ahkerana kissa vahtina ja puutarhan hoitajana sillä aikaa kun itse olen ollut töissä.




Tää kotinurkilta löytyvä pikku putous on kyllä mun lemppari- aina vaan

Nyt on onneksi kuitenkin kesän paras hetki lähestymässä, aivan oikein - kesäloma! Perjantaina on tarkoitus suunnata kohti Suomea ja nauttia kesästä. Hivenen hirvittää tuleva lento, edellinenkään ei mennyt ihan nappiin ja nyt lentoyhtiö varoittelee Amsterdamin olevan varsin ruuhkaissa kun siellä on lakkoa ja muuta - joten nähtäväksi jää minne me päädytään ja millä aikataululla.

 

Ihanaa kesää kaikille ja palataan taas kun muistetaan! 

Kaikki tämän postauksen kuvat on mun ja äipän seikkailuilta. Paitsi viimeinen, se on takapihalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti